Karipski cvet 64. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 64. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 64. epizoda!
Ester i Taís otvaraju agenciju za najam buggija. Goncalo odlazi u Rio de Janeiro. Amaralina zatekne Duquea kako proučava rudarstvo. Guiomar pozove Duquea da izađe. Nicole i Guiomar razgovaraju o Duqueu. Cristal sve ispriča Cassianu. Piloti odlaze u Rio. Guiomar i Duque se nađu na plaži i ispijaju šampanjac.Piloti nađu hotel u kojem je Cassiano i žele ga zaštititi. U Donatovoj kući svi se spremaju za odlazak na Heliov rođendan. Helio se iznenadi kada ugleda porodicu pred vratima. Laurinha neprestano plače jer joj nedostaje mama. Guiomar zove Ester. Alberto brani Ester da viđa kćer. Cassiano se sastane s dom Rafaelom. Razgovaraju. Goncalo dolazi u njihov hotel. Yvete upozna Heliovu porodicu sa zvanicima. Donato i Bibiana razgovaraju sa Heliovim prijateljima. Heliju je neugodno zbog roditelja. Goncalo otme Cristal i uhvati dom Rafaela s Cassianom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *