Karipski cvet 32. i 33. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 32. i 33. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 32. i 33. epizoda!
32 epizoda
Alberto pokušava uveriti Ester da je Cassiano ostavio neku ženu u Gvatemali. Juliano i Donato odluče sakriti Cassiana na brodu. Carol slika Lina kako plete i cepa drva. Dom Rafael angažuje čuvare za Cristal tokom turneje, a da ona za to i ne zna. Mila misli da joj Natalia i Carol nešto kriju. Yvete odlazi kod Alberta. Predaje mu špijunsku kameru. Cassiano i Alberto se svađaju. Ester odlazi Tais i Oliviji kako bi otkrila gde se Cassiano skriva. On odlazi na pučinu sa Donatom. Ester istražuje Cristal. Cassiano poriče da je imao nešto s njom. Alberto kaže Guiomar da je ne može smisliti.

33 epizoda
Cassiano predlaže Ester da pobegnu. Alberto pokaže Ester snimak na kojoj je njen susret s Cassianom. Doralice razgovara sa Julianom. On joj kaže da je zaljubljen u Nataliju. Alberto obavesti Gonçala da se Cassiano skriva u nekom brodu i šalje ga da ga potraži. Helio i Gonçalo odlaze da traže Cassiana.Cassiano beži plivajući s broda.Alberto predlaže Ester dogovor prema kojem bi ona napustila Cassiana. Ona kaže da će razmisliti. Cassiano neopaženo dolazi Viridiani. Lindaura moli Samuela da odustane od istrage. Nicole vežba koreografiju za “Karipski cvet”. Guiomar ispriča svoj život Doralice i kaže joj da se kaje jer je napustila Alberta. Gđa Viridiana skriva Cassiana kod sebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site