Karipski cvet 74. i 75. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 74. i 75. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 74. i 75. epizoda!
74 epizoda
Alberto zaključa Ester u podrum. Donato se brine zbog Lipea. Amaralina moli Duquea da joj lažira diplomu.Cassiano odlazi k Esterinoj kući kako bi javio da je Samuca kod njega. Alberto preti Ester. Ne dopušta joj da odvede kćer u školu. Donato donosi Bibiani ulaznice za nastup Elbe Ramalho. Elba dolazi u Karipski cvet i kaže da bi htela upoznati Viridianu. Candinho misli da je Elba njegova mama.
75 epizoda
Alberto vodi Samucu u plovidbu. Ester je očajna kada vidi da je sin s njim. Ester laže tokom davanja iskaza. Elba kaže Virgulinu da možda zna nešto o njegovoj mami. Carol zove Lina u Rio kako bi potražili njegovu mamu. Duque plati Amaralini autoškolu. Alberto odlazi na Elbin nastup. Dionisio otpušta Doralice jer mu je navodno ukrala zlatni sat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *