Karipski cvet 66. i 67. epizoda! Ester se vraća Albertu!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 66. i 67. epizoda! Ester se vraća Albertu!

By  | 

Karipski cvet 66. i 67. epizoda! Ester se vraća Albertu!
66 epizoda
Alberto pokušava sprečiti Guiomarin nastup u Karipskome cvetu, ali neusešno. Amaralina i Nicole špijuniraju Duquea i Guiomar. Njih se dvoje poljube, ali ona se opire. Alberto odlazi u Udruženje da bi Ester pokazao Cassianovu sliku sa Cristal. Cassiano i Ester se prepiru zbog slike i prekidaju vezu. Mila i Helio zajedno večeraju. Helio je vodi k sebi i oni se poljube. Lindaura savetuje Ester da se pomiri s Cassianom.

67 epizoda
Alberto pozove Ester da ponovno stanuje kod njega, a ona kaže da će razmisliti. Carol pokaže Viridiani neke videe koji su objavljeni kao odgovor na njen video. Ali na nijednom nije njena kći. Helio moli Quirina da ga poduči da igra šah. Lino i Carol se poljube. Carol pokuša upozoriti Milu na Helija,bezuspešno. Cassiano ispriča Duqueu da se posvađao s Ester. Samuel je ljubomoran jer Lindaura radi. Quirino se pomiri sa Samuelom. Slatkiš je zaljubljen u Marinalvu, ali ona u njemu vidi samo prijatelja. Tais plače jer je videla Franca s Isabel. Cassiano odlazi Samuelovoj kući zbog Ester i otkrije da se ona vratila Albertu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *