Karipski cvet 78. i 79. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 78. i 79. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 78. i 79. epizoda!
78 epizoda
Lekar kaže da je Dionisio izvan opasnosti. Dionisio se budi i moli da razgovara s Albertom. Ester i Cassiano provedu noć u kolibi. Alberto odlazi po Samuela kako bi razgovarao s Dionisiom. Samuel se nećka, ali pristaje. Lino i Carol stižu u Rio. Slatkiš Lindaura dolazi kući i ne nalazi Samuela. Zabrine se i nazove Ester. Samuel i Dionisio razgovaraju. Dionisio izmisli priču u koju Samuel poveruje i oprosti mu. Dionisio i Alberto ga ismijavaju.
79 epizoda
Ester se oprašta od Cassiana. Samuel ispriča kćeri što mu se dogodilo i oni smišljaju novu taktiku. Lino se budi srećan zbog noći s Carol. Dionisio se vraća kući iz bolnice. Ester vodi Laurinhu u školu, a Cassiano vodi Samucu. Njih se dvoje susretnu, a Alberto sve to gleda. Amaralina želi Marizeinu ogrlicu, ali Marize joj je ne da. Dionisio i Alberto razgovaraju o Samuelu i Ester. Natalia i Juliano razgovaraju o djetetu. Ona kaže da je sama kupila krevetić. Juliano se naljuti, ali ubrzo se pomire. Cassiano kaže pilotima novu taktiku g. Samuela. Helio odlazi g. Dionisiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *