Karipski cvet 76. i 77. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 76. i 77. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 76. i 77. epizoda!
76 epizoda
Helio neuspešno pokušava otkriti gde je Cassiano. Doralice i Quirino se raspravljaju, a ona kaže da je zavidna na Natalijinu trudnoći. Quirino je ne razume i odlazi u bar. Ester i Alberto se raspravljaju. Samuca i Cassiano dolaze kući. Svi su budni i slave njihov povratak.

Zuleika i Guiomar se čude jer Doralice kasni na posao. Dionisio kaže da ju je otpustio. Ester je brani i ispriča sve o Schneiderima. Lipe i William idu u ribolov s Donatom. Mateus uznemirava Marize u školi. Bibiana je ispituje, ali ona sve poriče. Quirino traži Doralice. Ester kaže roditeljima da je sve ispričala g. Dionisiju. Oni se zabrinu što će sada biti.
77 epizoda
Cassiano vodi Samucu u školu, a on mu predaje Esterino pismo. Lino odlazi u Rio da tražiti majku. Juliano ne zna kako bi Williamu rekao da je Doralice otišla. Cassiano čita pismo i razneži se. Lino se boji aviona. Carol ga umiruje. Bibiana i Donato razgovaraju o Marizeinoj promeni u ponašanju. Samuca ima plan kako će Cassiano videti Ester. Olivia priprema jelo i piće koje će Cassiano odjeti u kolibu gde će se sastati s Ester. Natalia i Juliano razgovaraju o Doraliceinom nestanku. Ester se sastane s Cassianom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site