Karipski cvet 72. i 73. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 72. i 73. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 72. i 73. epizoda!
72 epizoda
Ester kaže ocu da ju je Dionisio ispitivao o bunkeru. Samuel je zabrinut i moli kćer da bude oprezna. Duque savetuje Cassianu da bude s Cristal jer ga Ester više ne poštuje. Cassiano odbacuje Duqueov savet. Bibiana kaže da joj je neobično Doralicino ponašanje u vezi sa Julianovom ženidbom
. Guiomar moli Ester da ne progoni Dionisija jer je veoma opasan. Helio se hvali i pokušava se svideti Mili tokom zajedničke večere. Carol nazove sestru i zove je da dođe kući kako bi bila uz majku.
73 epizoda
U razgovoru sa dedom Alberto govori o mogućnosti da Samuel svedoči protiv njega. Piloti smišljaju kako će uhvatiti Alberta i Dionisija. Cassiano je zabrinut za Ester. Alberto je ispituje kako bi saznao da li je ona izdajica. Lino kaže bratu i sestri da je majka umrla. Oni to kažu baki, a ona odbija poverovati. Carol joj pokaže video. Viridiana zaključi da to nije njena kći. Isabel dobija informaciju da će Ester dobiti sudski poziv.Zapovednik pozove Tais na putovanje, ali ona ne želi ići.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *