Kasautii Zindagii Kay - 16. epizoda - Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 16. epizoda – Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 16. epizoda – Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

Moloju je žao što će Anurag morati da provede čitavu noć u onom pritvoru. Međutim, sa druge strane mu je i baš drago što je Prernino venčanje sa Navinom otkazano, to je razlog za slavlje. Počne da igra od sreće. Nailazi sluga, i ovaj brzinski prestane sa igrom i izgovara se. Pomisli kako je presrećan što se Prerna i Navin ipak neće venčati.
Navin ozlojeđeno dođe u svoju sobu. Jedva je sklopio venčanje, ne može dozvoliti taj raskid. Nazove neku ženu: “U ogromnom sam problemu. Uvek si mi pomagala, znam da i sad sigurno imaš neku ideju. Mohini krivi Prernu za sve sa pritvorom, učini nešto.”
Žena: “Samo polako.”
Navin očajava: “Ovo venčanje ne biti otkazano. Mohini je tražila od mene da biram između nje i Prerne. Uvek bih izabrao Prernu. Jeste da sam omogućio Rađešu onaj novac, ali Mohini će sve da učini kako bi sprečila venčanje.”
Ova žena i dalje lakira nokte, bezbrižna je samo tako: “Dobićeš rešenje za ovo sutra ujutru.”
Iako on sada želi odgovor od nje, ona mu prekine vezu.
Sledećeg jutra, Vina je ispred policijske stanice, izgleda da je čamila tu i jedva da je oka sklopila. Odmah traži da vidi ćerku.
Anurag se probudi i vidi Prernu kako je zaspala u njegovoj blizini. I ona se probudi i izvini. On veli da je u redu. Prerna pita koliko je sati. Anurag osmatra sat pa kaže da se zaustavio. Prerna zaključi da je vreme za njega stalo. Anurag ironično potvrdi, tako nešto (u fazonu: jao, opet ona i njena filozofska objašnjenja xD – prim. prev.). Rešetkama priđe Vina, zabrinuto upita jesu li oboje dobro. Prerna joj se izvini na svemu…
(NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *