Kasautii Zindagii Kay – 2. epizoda – Anurag spasi Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 2. epizoda – Anurag spasi Prernu!

By  | 


Mohini ne može niko da smiri, ona plače i govori kako je 11 meseci spremala onaj veo. Nivedita je tera da se smiri, to je bio samo veo… Mohini odgovara da nije to bio “samo” veo, to je bilo za Anuraga… Anuragu se srce cepa dok je gleda tako uplakanu i reši da vrati taj veo po svaku cenu.
Šarmini polude od brige kad saznaju da je Prerna viđena kako ulazi u ostavu.
Anurag napolju presretne nekog momka sa džipom pa ga zamoli da otkupi taj džip od njega. Tako i uradi. On se tim džipom potom zaleti i upadne unutar “pandan-a”. Anđeli i Prerna se šokiraju kad ga ugledaju. Anurag skoči iz auta. Ugleda veo. Prerna i Anđeli pokušavaju da ga dozovu, ali ih on ne čuje i ne vidi od vatre i dima. On skoči bliže i napokon ih primeti. Dođe do njih, pita ih otkud one tu. Prerna veli da se ostale zarobljene i pita kako da izađu. Anurag odgovori da će izaći, ali ne pre nego što uzme ono po šta je i došao. On potom projuri kroz vatru kako bi stigao do vela. Vatra mu uhvati odeću na leđima. Prerna izgura Anđeli ka izlazu, a onda vikne njegovo ime pa pojuri ka njemu i počne da ga gasi svojim velom. Ona potom počne da viče na njega da je lud i zgrabi ga za ruku da pođe sa njom, ali joj on skloni ruku i ponovi da ne ide dok ne uzme ono po šta je došao. Otrči odatle. Prerna je zaprepašćena, moli ga da stane.
Sid obaveštava Basuove da je Anurag ušao u “pandan” kako bi povratio veo namenjen boginji. Ovi se šokiraju i pogledaju u šokiranu Mohini. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site