Kasautii Zindagii Kay 282. epizoda! Bađađ traži razvod od Prerne!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 282. epizoda! Bađađ traži razvod od Prerne!

By  | 

Sestra obavesti Anuraga da ga je Moloj tražio. Anurag je zbunjen. Sestra mu kaže da se Moloju vratila moć govora. Anurag trči ka njemu. Mohini, Tapur, Anupam i Anurag su emotivni kad ga vide da govori. Prerna daje krv za Kuki. Sazna da se Moloj oporavio i trči ka njemu.Prerna je emotivna. Sestra zove Prernu i govori joj da je hitno. Prerna trči zbog Kuki i sazna da Kuki govori. Emotivna je. Prerna joj govori koliko se otac za nju žrtvovao i da sve što je učinio, učinio je zbog nje.

Zbog Prerne, Kuki odlazi ocu. Basuovi se pripremaju za Molojev povratak.Bađađ šokirajući sve predaje Prerni papire za razvod. Anurag i Prerna su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site