Kasautii Zindagii Kay – 401. epizoda – Anurag i Prerna se sukobe!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 401. epizoda – Anurag i Prerna se sukobe!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 401. epizoda – Anurag i Prerna se sukobe!
Prevod: Sebas
Prerna predaje papire Anuragu da potpiše. Anurag se ruga govoreći da se tim papirima ništa ne može promeniti. Ona će i dalje ostati ona slaba devojka koja nije u stanju da se bori protiv njega, bolje neka prihvati poraz. Prerna veli da je pre osam godina bila budala koja mu je slepo verovala, ali više ne. Svako dobije po zasluzi, dobro za dobro, loše za loše, ali milo za drago uglavnom. Neka se spremi za gubitak. Anurag je vređa nazivajući je gubitnicom. Prerna ga izazove, uništiće mu život. Odlazi. Anurag tužno gleda za njom kada ga Sudip nazove. Njegov san je zvanično uništen a sve okrenuto u Prerninu korist, kako je i zatražio.
Košik je rešen da nauči Kuki pameti, a to će uraditi preko Anuške.
Prerna se vozi i plače zbog malopređašnjeg razgovora sa Anuragom. Sneha joj pruži maramu da obriše suze. Prerna je slaže da plače od sreće. Sneha je uteši. Prernu Snehine reči podsete na njenu ćerkicu. Ubrzo odlazi kada je pozovu na sastanak.
Sneha zatiče Anuraga koji isto plače. On izjavi da plače od sreće, jer je izgubio. Snehine reči njega podsete na ono što je rekao Prerni kada je bila trudna. Sneha mu da istu maramu koju je maločas dala i Prerni da obriše suze. Anurag obriše i ubrzo krene.
Prerna odnosi slatkiše porodici slaveći pobedu. Nazove je Bađađ koji je upravo dobio papire. Predloži da organizuju zabavu, ona se složi. Nailazi i Kuki koja je jako zahvalna na novoj porodici. Prerna oseća da Šivani, koja se čudno ponaša, krije nešto. Kraj epizode
Note: we don*t own the pictures, credit to the maker(s).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site