Kasautii Zindagii Kay – 459. epizoda - Anupam izjavi ljubav Nivediti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 459. epizoda – Anupam izjavi ljubav Nivediti!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 459. epizoda – Anupam izjavi ljubav Nivediti!
Nivedita se priseti trenutaka sa Anupamom, ali ga tera da ode. Anupam veli da mu je blokirala broj pa je bio prinuđen da dođe. Mohini ga takođe tera napolje. Gurne ga, ali ga zadrži Moloj. Njih dvojica se izgrle.
Anurag daje Košiku savet da ode da izgladi odnose sa Kuki, te da ponese maramicu jer će ga ona tući i naterati ga na plač. Doda da će jednog dana postati Anurag Basu. Košik ode. Anurag razmišlja kako se prisetio svojih dana na koledžu dok je davao savete Košiku.
Komo je takođe protiv Anupamovog povratka. Moloj je bocka i šali se na Mohinin račun. Doda kako Nivedita nije uspela da svije svoj dom, da voli sve, ali da prosto ne razume razliku između dobrog i lošeg. Anupam kaže da se on nije pravno razveo od Nivi (Nivedite) već su se samo radvojili. Posvađali su se, Nivi mu je naredial da ode i on je poslušao. Ali dosta je bilo. Mohini moli Nivi da ne sluša Anupama. Anupam kaže da ide da na miru popriča sa Molojem, namera mu je da odvede Nivi svojoj kući. Slaže se da je bio ljut i da je otišao, ali mu je oan mnogo nedostajala, voli je. Nivi plače.
Komo krene ka firmi u želji da pokaže Prerni ko je nova gazdarica. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno