Kasautii Zindagii Kay - 68. epizoda - Mohini objavi vezu Anuraga i Miške!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 68. epizoda – Mohini objavi vezu Anuraga i Miške!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 68. epizoda – Mohini objavi vezu Anuraga i Miške!
Mohini primeti da Anurag ide za Prernom i oseti se uznemireno zbog toga. U međuvremenu, neko nazove Šivani. Ona tom muškarcu jasno stavi do znanja da je više nikad ne zove.
Anurag povede Prernu na stranu i pita što je tako ljuta na njega. Ona odbija da mu kaže razlog i moli ga da je ne zove svojom prijateljicom. Ne može stalno da mu se zahvaljuje za ono što je učinio za nju, a uostalom, neprestano je ometa dok radi. Baš se obruši na Anuraga koji zbog toga odlazi.
Mohini, u naletu besa, pozove Anuraga na pozornicu i objavi njegovu vezu sa Miškom. Anurag, kao i ostali prisutni, je zapanjen.
Anurag i Miška potom plešu. Prerna odlazi odatle. Slomljena je, plače.
Dok tako izgubljena u novonastalom razočarenju hoda ulicom, umalo je udari auto koji vozi Komolika. Srećom, ova zakoči na vreme.
Komolika potom izađe iz automobila, govori Prerni da se makne s puta. Primeti da je uplakana i odmah konstatuje da joj je neko slomio srce. Savetuje je, u svom stilu, da ne dopušta ljudima da joj se toliko približe i povrede je. Pametnije joj je da manipuliše i slama srca od zaljubljivanja. 
U sledećoj: Prerna zatekne Šivani sa isečenim venama. 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site