Kasautii Zindagii Kay – 77. epizoda – Anurag reši da prizna svoja osećanja Prerni!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 77. epizoda – Anurag reši da prizna svoja osećanja Prerni!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 77. epizoda – Anurag reši da prizna svoja osećanja Prerni!
Jedan od Anuragovih zaposlenih pomisli da je Prerna Anuragova verenica. Anuragu je neugodno. On kaže Prerni šta je njegov zaposleni pomislio. Ne može da se skoncentriše na posao zbog Prernine blizine. Njih dvoje prožive romantičan trenutak, blizu su jedan drugome. Prerna ustane i kaže da mora u toalet. Anurag se pita šta mu je, smatra da je pogrešno što misli na Prernu.
U toaletu, Prerna govori sama sebi kako mora da se kontroliše. Ipak, reši da prizna svoja osećanja Anuragu.
Anurag zapitkuje oca i traži mu savet, pretvarajući se da mu savet treba za prijatelja. Govori Moloju da navodno taj njegov prijatelj svuda vidi jednu devojku, vidi je i kad je stvarno tu, a i kad nije, umišlja da je vidi. Moloju je sve jasno, postavi mu 4 pitanja na koja Anurag potvrdno odgovori. Moloj veli da su ta devojka i mladić zaljubljeni jedno u drugo. Shvatio je da se radi o Anuragu. Anurag se oseća čudno, zaljubljen je u Prernu?
Ronit govori Šivani da mu je jako žao zbog svog ponašanja. Tu se pojavi Komolika pa Ronit odjednom promeni svoj ton i obraćanje prema Šivani. Komolika se ruga na Šivanin i Prernin račun. Šivani brani sebe, svoju sestru i roditelje. Ljutito ode iz pol.stanice. Ronitu je žao Šivani, u sebi razmišlja kako je jedini način da je spasi od Komolike taj da bude grub prema njoj.
Anurag reši da prizna svoja osećanja Prerni. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site