Kćerke 42. epizoda!Hazan odbija Sinanovu ponudu za brak!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 42. epizoda!Hazan odbija Sinanovu ponudu za brak!

By  | 

Kćerke 42. epizoda!Hazan odbija Sinanovu ponudu za brak!
Hayan, iako je stavila Sinanov prsten na ruci, ponovo ga skida I vraća Sinanu, što Sinana dosta povredi.Selin pokuša da dodje do Šukrije I da je spreči da oda istinu Jasinu I Hazimu.Šukrije udara autobus.Da li će je to zauvek ućutati?

Hazan odbija Sinanovu ponudu za brak.Jagiz I Hazan se suočavaju, te padne poljubac.Hazan mu udarta šamar.Sinan ne zna da mu je brat suparnik.Edže govori majci da želi razvod od Hazima.Selin saznaje da je Šukrije ostavila pismo Jasinu u kome mu je napisala istinu o njegovom I Edžinom sinu.Hazan planira da ode u Nemačku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *