Kćerke 5. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 5. epizoda!

By  | 

Kćerke 5. epizoda!
Neočekivan susret u Hazaninoj kući biće prva bitka između dva brata, te izbija velika svađa između njih dvojice. Fazilet i njena mlađa ćerka Edže privlače svu pažnju na sebe u kući. Fazilet pravi planove kako da ostane da živi u bogatoj kući, ali joj plan propada. Ipak ona dobija neočekivanu pomoć i ostaje da prenoći u bogatoj kući.

Hazan, čimza to sazna odlazi kod njih u gluvo doba noći…. U jednom trenutku naćiće se u Sinanovom zagrljaju. I sa druge strane, za Fazilet to neće biti noć kakvoj se nadala, plan joj propada I preti joj opasnost.Hazan koja je pod Sinanovom zaštitom, pokušava da ne upadne u majčinu igru, ali je na granici krize.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!