Mentalist od 20 do 23 epizode,Kraj prve sezone - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 20 do 23 epizode,Kraj prve sezone

By  | 

Mentalist od 20 do 23 epizode

20 Epizoda,Crveni umak

Patrick i CBI istražuju ko je odgovoran za ubistvo bivšeg mafijaša Eddieja Russoa.Jane odlazi kod njegovog bivšeg šefa od koga ne saznaje ništa novo. A obzirom na celu situaciju očigledno ni policija nije obavila svoj posao zaštite, pa Jane sumnja i u njihove poštene namere.

21 EpizodaGospođica Crvena

Patrick i CBI istražuju nestanak izvršnog menadžera i osnivača softverske firme.Telo je pronadjeno na jahti a tokom istrage Jane se susreće sa seksi prevaranticom koja se želi domoći bogataševih miliona.

22 Epizoda,Krvava braća

Tim je pozvan u Bright Arch, obrazovnu zajednicu za problematičnu mladež, kako bi istražio smrt jednog od studenata, Justina Pretissa. Koristeći svoje mentalne sposobnosti, Jane otkriva da je mladić bio živ zakopan. Razgovarajući sa studentima saznaje da je Justin bio deo Z ekipe, tajne grupe koja je ime dobila prema ludom ubici sekirom, Zachariahu. Nakon tok saznanja, Jane lažira uskrsnuće Zachariaha, kako bi otkrio ubicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


23 Epizoda,Tragovima Red Johna

Na istrazi ubistva jedne mlade devojke kao i otmice njene sestre pozvan je Jane na mesto zločina kako bi istražio razloge smrti Emme Plaskett. Ono što mu odmah upada u oči je da su žrtvini nokti obojeni njenom vlastitom krvlju. Jane smatra da devojke nisu slučajne žrtve.

CBI nalazi dokaze za povratak serijskog ubice Red Johna. Patrick smatra da je u cieli slučaj umešan još neko…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site