Vampirski dnevnici od 21 do 24 epizode,Kraj prve sezone - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 21 do 24 epizode,Kraj prve sezone

By  | 

Vampirski dnevnici od 21 do 24 epizodeVampirski dnevnici od 21 do 24 epizode

Isobel,1 sezona,21 epizoda

Isobel se vraća u grad i iznenađuje Alarica svojim novim, ciničnim i okrutnim stavom. Uprkos tome, pokazuje se da ga i dalje voli te da nije baš zadovoljna svojim vampirskim životom. Zahteva da se upozna s Elenom. Ona takođe traži misteriozni izum za koji saznaje da je kod Damona.

Dan osnivača,1 sezona,22 epizoda

Dan osnivanja grada je, pa se svi pripremaju. Jeremy traži Annino društvo. Ona mu daje bočicu svoje krvi i nudi mu da postane vampir. Iako su se Damon i Alaric udružili kako bi zaustavili Johna Gilberta da iskoristi misteriozni izum za ubijanje vampira, John u tome uspe. Caroline je teško ozleđena u nesreći.

Vrli novi svet,1 sezona,24 epizoda

Novonastala vampirica Caroline budi se u bolnici žeđajući za krvi. Mason ispituje Tylera o njegovim izlivima besa. Elena i Stefan pokušavaju živeti normalan život nesvesni Carolinine transformacije. Jeremy konfrontira Damona zbog toga što ga je pokušao ubiti noć pre.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno