Stiklama do vrha od 4 do 6 epizode,Kraj prve sezone - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Stiklama do vrha od 4 do 6 epizode,Kraj prve sezone

By  | 

Stiklama do vrha od 4 do 6 epizode

4 Epizoda, Bombay Highway

Wendy je impresionirana filmom čija radnja se odvija u Indiji,ali na žalost, možda i zbog svoje lokacije, čini se da film ne može doneti veliku zaradu na bioskopskim blagajnama. Wendy odluči organizovati ekstravagantnu zabavu na filmskoj premijeri pa svojoj prijateljici ponudi šansu da smisli modnu kreaciju za glavnu zvezdu filma. U međuvremenu, kada Nico otkrije svoju tajnu vezu s Kirbyjem, Victory i Wendy naprave pravu dramu oko toga.

5 Epizoda, Dressed to Kill

Victory otkrije da je njen rad kopirao drugi dizajner pa pokušava otkriti kako je otkrio kolekciju koju ona sprema. Sazna da je njen asistent Reese (Kerry Butler) upetljan u skandal i sad mora odlučiti da li da veruje njegovoj priči. U međuvremenu, veza između Nice i Kirbyja ponovo postaje strastvena, ali Nico ipak oduči postaviti neke granice i pravila. Ona pomogne Kirbyju da dobije posao, ali kada vidi njegovo očijukanje s glavnom glumicom, zapita se sta stvarno prema njemu oseca.

6 Epizoda, Take the High Road

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Wendy je ponuđen veliki projekat, u kojem ucestvuje slavna autorka, a ona obećava da će tajnu otkriti samo Nici. Hector šalje Nico i Wendy u Škotsku na sastanak s Rowling. U međuvremenu, s obzirom na Shaneov (Paul Blackthorne) novi posao, Wendy se protivi odlasku. Nico ne zna da Wendy ipak planira otići u Škotsku pa pozove Kirbyja da pođe s njom. U međuvremenu, Victory je zadovoljna što je pronašla investitora koji je spreman podupreti sve njene ideje. Sve se čini presavršeno pa ona odluči istražiti svog dobročinitelja, ali je iznenađena onim što otkrije.

7 Epizoda,Carpe Threesome

Wendy mora raditi sa zahtevnom scenaristicom Lorraine Lippman (Marsha Mason), koja nikako ne može smisliti pravi kraj filma. Wendy napravi hrabar potez i produkciji da zeleno svetlo za početak snimanja, iako scenarij nije još završen. Nico, još uvek u velikim nedoumicama oko svoje veze s Kirbyjem, primi lošu vest. Srčani udar njenog rođaka Charlesa (Chris Cousins) potakne je da se zamisli nad svojim životom. U međuvremenu, Victory se polako navikava da je Joe Bennett njen nadređeni, a ne njen dečko.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *