Zaboravi ako možeš - od 64. do 66. epizode - kraj prve sezone

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – od 64. do 66. epizode – kraj prve sezone!

By  | 

Zaboravi ako možeš – od 64. do 66. epizode – kraj prve sezone

64: Harun odlučuje da priča sa ocem. Fejaz dolazi do Tolge, Tolga napušta kuću. Njih dvojica se nalaze u velikoj laži. Sadet je konačno dobio šta je htio. Misli da je osvojio bitku sa Mesude. Cemil želi jednu stvar od Ede: Ko je Jagmurin otac? Tolga se zbližava sa Jagmur i Harunu preostaje jedna opcija.
65: Eda shvata da Harun neće odustati od svoje kćerke. Postoji jedino mjesto gdje će Burak koji je izbačen iz kuće i kompanije otići..Batu. Edže ispunjava što Batu želi od nje. Fejaz pokušava spasiti kompaniju iz teške situacije. Oslanja se na Meldu. I Tolgu takođe. Tolga je takođe donio odluku koja se neće svidjeti Fejazu. Cemil odlučuje pričati sa Harunom. Harun shvata da mora da priča sa Meldom zadnji put o razvodu. Cemil se vraća sa ivice smrti. Šta ga čeka?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


66: Ferda baca slike Edi u lice. Cemil je odlučan da stane na kraj sumnjama koje ga muče. Edi i Meldi vrijeme prolazi. Harun takođe traži rješenje za stanje u kome je kompaniuje. Preostala je jedina osoba da priča sa Cemilom, Harun. Melda odlučuje reći ocu istinu. Ali koju? I kako će Cemil reagovati? Arslan porodice je opet zajedno. Fejaz i Harun shvataju da ništa ne može biti kao prije. Eda odlazi do Haruna kako bi ih spriječila, Cemil napreduje prema svom cilju, uperi pištoljk u Haruna. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *