Ljubav iz osvete 31. i 32. epizoda!Korhanova smrt! Kraj serije!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 31. i 32. epizoda!Korhanova smrt! Kraj serije!

By  | 

Ljubav iz osvete 31. i 32. epizoda!Korhanova smrt! Kraj serije!

31 epizoda
Džesur još jednom dokazuje da neće nikada ostaviti voljenu ženu samu.Oluja koja je zahvatila Korludag skinula je sve maske tajni.Džesur i Suhan su ispunili svoje snove i uživaju u mirnom moru, nesvesni onoga što ćže se desiti.Priznanje Tashina Koruldaga, nakon što se suoči sa prošlošću, sve ioznenadi.

32 epizoda
Korhanova smrt šokira sve.Džahide napokon dobije šansu da bude srećna, ali ne može da podnese bol zbog gubitka ljubavi svog života.Ipak,ona dobija neočekivanu ponudu i to je vraća u život.Tahsin je izgubio sina od ruke svog neprijatelja, ali ne planira da izgubi i kćerku.DŽESUR I Tahsin, dva stara neprijatelja, saradjuju kako bi spasili Suhan.Suhan se bori za život, a Džesur koji više nema šta da izgubi,uključiće se u Rizin plan kako bih ga kaznio….

Suhan se budi,Džesur ju je spasio, pored nje je njen sin Korhan.Ona i Džesur uživaju sa svojim sinom.Tahsin na brodu ubija sebe i Rizu i na taj način spašava svoju kćerku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *