Ljubav iz osvete 19. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 19. epizoda!

By  | 

Ljubav iz osvete 19. epizoda!
Iako će se vatra u Džesurovom srcu malo smiriti kada pronađe ubicu svog oca, on ipak ne može da se oslobodi besa. Tahsin Korludag je ponovo prošao bez štete, te je Džesur rešio da ga kazni. To će uzrokovati da Suhan insistira na razvodu bez obzira na ljubav koju oseća.Ipak, Džesur ima neočekivano iznenađenje za nju.
Adalet je završila u zatvoru, a Riza je na slobodi. Na iznenađenje svih Džesur pruža ruku pomoći Rizi. To će biti razlog da Tahsin stavi najjači oklop. Suhan ne veruje Rizi i izlaže sebe opasnosti kako bi dokazala nevinost svog oca. Mala varnica koju će Suhan zapaliti stvoriće veliki plameni zid između nje i Džesura.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *