Lockdown Ki Love Story – 93. ep. – Dhruv i Sonam objave da će se venčati za 5 dana!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 93. ep. – Dhruv i Sonam objave da će se venčati za 5 dana!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 93. ep. – Dhruv i Sonam objave da će se venčati za 5 dana!

Nutan prizna da je tražila od Raghava pomoć, ali ne i da snimi Sonam i da pošalje taj video svima. I dalje ne želi Sonam za snaju, ali nikad ne bi želela da ugled bilo koje devojke bude narušen. Pristala je na njegovu pomoć misleći da neće ništa učiniti Sonam. Sonam je Dhruvova ljubav ali i kletva za njihovu porodicu. Ona (Nutan) uvek donosi odluke zarad dobrobiti porodice, ali oni sad ne razumeju njenu nameru. Kasnije će shvatiti, ali biće prekasno. Milky teši uplakanu Nutan i traži od nje da prihvati Sonam, ona (Milky) ne može biti njena snaja. Dhruv kaže da će odmah oženiti Sonam i upita ima li ko šta protiv. Milky kaže da ona nema ništa protiv, otići će posle venčanja. Sonam se kroz suze priseti Milkynog uslova i kaže da nije spremna za venčanje a potom objasni da su prošli put odlučili da se venčaju bez odobrenja starijih i nisu tražili povoljan datum pa je porodica završila u zatvoru. Za 5 dana je povoljan dan, pa zamoli Dhruva da se tad venčaju. Na kraju, Dhruv pristane.
Nutan kroz suze pita Milky zašto je sve to uradila, pala joj je u očima. Milky joj kaže da će razumeti kad dođe pravo vreme. Nutan je zbunjena.
Milky upozori Sonam da i ako planira nešto, ona (Milky) zna kako da joj upropasti to. Pokaže joj snimak na kom ona (Sonam) preti njoj (Milky) da povuče tužbu. Ako ne ispuni obećanje, svi će završiti iza rešetaka. Sonam je uveri da se seća obećanja.
Sonam vežba pucanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sonam ide ulicom, saplete se i pištolj joj ispadne. Ljudi okolo ugledaju pištolj i prepadnu se. Sonam uđe u auto. I vozač ugleda pištolj. Kasnije, policija stiže kod Jaiswalovih sa tim vozačem.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site