Lola (Bella Calamidades) - 64. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 64. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Lola na svakom novom mestu nailazi na osobe kojima se uopšte ne sviđa, pa je tako slučaj i sa jednom u nizu radnica iz bara. Herardo se raspituje o Loli kod Fabiana, a on mu ne kaže da Lola sada radi i živi kod njega, veli da sada mora da je negde veoma daleko od Ornerosa, a komesar ga podrži u ovome. Silvana veli Prisili da će videti obe Marselovu reakciju kada se vrati iz bolnice i shvati da je Lola Karero zauvek otišla. Loli nisu uobičajene situacije u baru koje viđa, pita se da li je ponovo pogrešila i došla u neku jazbinu ponovo.
Fabian pita Lolu da li ima momka, ili neku jako posebnu osobu u svom životu. Lola mu fino kaže da mu ne bi rekla sve i da ima.
Marselo se vratio i već bacio u potragu za Lolom, Rehina mu govori da je ona morala da se pokupi i ode nakon njegove svađe sa njenim sinovima. Marselo ne odustaje, raspituje se kod komesara koji mu ne kaže da zna da je Lola kod Fabiana u baru, a zatim i kod Akilesa Barase, kog živo zanima šta to Marselo toliko ima sa Lolom. On (Marselo) stigne i do Lolinog jedinog prijatelja, Pabla, koji mu kaže da nije ponovo video Lolu, misli da je zauvek otišla, možda je krenula za prestonicu.
Rehina i njeni sinovi opet vode razgovor o Loli, ona izjavi da je unajmila služavku, a ne osobu koja će da zavlada njihovim osećanjima. Prisila je i dalje očajna što Marselo gaji toliko jake osećaje prema Loli, dok on saopšti majci da će otići u prestonicu ako ne pronađe Lolu u selu, ali ne namerava da sedi skrštenih ruku.
Fabian priča sa komesarom ponovo, znao je da će se Marselo ubrzo vratiti i da će prvo potražiti Lolu. Ali, on ne namerava da dopusti da je on pronađe i izvuče je istog trena odatle.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site