Ne puštaj mi ruku 40. epizoda!

Ne puštaj mi ruku - Elimi Birakma

Ne puštaj mi ruku 40. epizoda!

By  | 

Ne puštaj mi ruku 40. epizoda!
Džansu doživljava šok slušajući snimak i otkrivajući da je zapravo njen otac ubica. Burhanov život zavisi od Džansuine odluke. Koju odluku će doneti Džansu? Hazmi i Mesut na korak su od pronalaska Kemalovog ubice. Burhan pokušava da ih drži što dalje od sebe.

Azra i Dženk su uzbuđeni pred venčanjem. Dženk priprema svadbeno iznenadjene za Azru. Azra takođe priprema iznenađenje za Dženka. Ona organizuje susret Dženka sa njegovim prijateljim iz Amerike. Dženk, na početku rado prihvata taj poziv, ne znajući šta ga čeka kasnije. Dok Zerin pokušava da sakrije prodaju svoje kuće, Feride saznaje da je Zerin bankrotirala . Sada je Zerinina sudbina u Feridinim rukama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site