Magična privlačnost - Alehandro odvede Mariju Hose sa sobom

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 77. i 78. ep. – Alehandro odvede Mariju Hose sa sobom!

By  | 

Magična privlačnost – Alehandro odvede Mariju Hose sa sobom

77: Mateo dolazi na Maurinu zabavu gdje upozna Katju. Drogira je i njih dvoje vode ljubav. Sud ne dodijeljuje Robrtu starateljstvo nad kćerkom, jedino ako dokaže da je Rakel izložila dijete opasnosti ili da pati od alkoholizma. Paula traži Mariju Hose (koja je trenutno Sandra, tj. misli da se tako zove) kako bi izašle, ali ova odbije jer je njen brat izigrao. Paula joj govori da su imali problem sa bolesnim rođakom koji je sada mrtav.

78: Marija Hose se prisjeti kako je dojila dijete koje izgleda kao ono što je naslikala. Maura govori Brunu kako je Alex rekao da se Marija Hose probudila iz kome što znači ili da je Sandras bolje ili da je Alex znao istinu pa otišao da nađe Mariju Hose. Bruno govori Eleni i Jorgeu da je Alex odveo Mariju Hose, ali da ga mogu optužiti da je oteo Sandru. Jorge veli da će reći da im je Ulises doveo Mariju Hose govoreći da je Sandra.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!