Magična privlačnost - Turske-Serije.Net

Stare serije

Magična privlačnost

By  | 

Magična privlačnost

marija hoseMagicna privlacnost je meksicka telenovela snimana 2009, a kod nas u Srbiji prikazivana 2009 i 2010 na televiziji pink.

Antopnijo Lambardo je uspesan bizmismen koji je nesrecno ozenjen sa Andreom, ali se zaljubljuje u Viktoriju zenu svog najboljeg prijatelja. Viktorija ubrzo ostaje u drugom stanju i nosi Antonijevo dete. Antonije je spreman da se rzvede i zapocne nov zivot sa Viktorijom.Samuel saznaje ubrzo za Viktoriju i Antonija. On odvodi ubrzo Viktoriju ne rekavi nikom gde. Antonijo pati za Viktorijom, dok njegova zena ide na vezbe kako bi ostala u drugom stanju.Viktorija ce roditi blizance Bruna i Rakel, Samuel ce ih rado prihvatiti kao da su njegova deca. Godinam kasnije Andrijana,Alonmsova zena, ostaje u drugom stanju, ali ce umreti tokom porodjaja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kad Rakel i Bruno napune sest godina, Samuel umire. Nakom smrti svojih supruznika Antonio i Viktorija zele da ujedine svoje zivote i postanu porodica o kojoj su davno mastali, ali oni ce se dogovoriti da neko vreme ne kazu deci da im je Antonio bioloski otac.

Godinama kasnije Bruno je odrastao, zao i manipulator i ne zeli da prihvati Antoniinog sina Alehandra.Zbog te netrpljivosti,on stalno ru[i porodicne veze.Oba brata se zaljubljuju u istu devojku.

Marija Hose je jednostavna devojka iz provincije koja zivi sa ocem Pedrom i ambicioznom sestrom Paolom. Bruno i Maura ce uciniti sve kako bi razdvojili Mariju Hose i Alehandra. Marija i Alehandro ce se izboriti sa intrigama, tajnama, lazima rezocaranjima.Sukobice se sa ljubavlju, ali njihova ljubav ce biti dovoljno jaka da ipak sve pobedi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site