Mala nevesta 2 - 21. epizoda - Kalpeš je završio u bolnici!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 21. epizoda – Kalpeš je završio u bolnici!

By  | 


Mala nevesta 2 – 21. epizoda – Kalpeš je završio u bolnici!
Bavan nazove Kimđija i obavesti ga da je Kalpeš u bolnici. Kimđi se zabrine i brže bolje uputi u bolnicu gde odmah upita Šardu zbog čega je Kalpeš završio bez svesti. Šarda mu otkrije da je mali dehidrirao od prekomernog unosa alkohola. Kimđi je zgranut. Šarda ga odmah posavetuje da strpljivo popriča sa njim, da ga ne grdi odmah. Bavan se zabrine. Anandi se rasplače pa je Šarda uteši rekavši joj da će Kalpeš uskoro biti dobro.
Kod kuće, Kimđi ispituje Bavana gde je pronašao Kalpeša. Bavan se priseti da ga je Lila pozvala kada je zatekla Kalpeša onesvešćenog u njihovoj kući. Međutim, slaže i kaže da su Lila i on dok su odlazili u hram videli Kalpeša onesvešćenog ispod drveta i odveli ga u ambulantu. Anandi kaže da će otići da proveri Kalpeša. Ona obaveštava svoju porodicu da se osvestio i da sada izgleda bolje. Kimđi pita Kalpeša gde je našao alkohol. Ovaj laže da je pomogao nekome ko mu je to zauzvrat dao, ne oda Buvana. Kimđi ponovo zahvaljuje Bavanu što je spasao Kalpeša. Anandi veli da će se pobrinuti za Kalpeša i neće mu dozvoliti da pije više taj loši sok. Kimđi reši da se dočepa ljudi koji se bave ilegalnim poslom sa alkoholom u selu.
Anandi kaže Kalpešu da je stavila njegove knjige prema rasporedu u njegovu torbu, ali mu nije uradila domaći jer ne postiže ni svoj da odradi. Kimđi je zamoli da se fokusira na učenje.
U školi, Anandi malo malo odlazi iz svog razreda kako bi motrila na Kalpeša.
(NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site