Mala nevesta 2 - 53. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 53. epizoda!

By  | 

Madi Ba govori da je vrijeme da Anandi dođe u svoju tazbinu. Premđi govori da će joj on pružiti zlatnu budućnost. Ratan se pobuni, o čemu priča, pa mučili su je tu. Kimđi je ljut na Premđija, Seđal podrži Ratan.
Đigar i Anandi se igraju i dolaze neki dječaci. Đigar odbrani Anandi i zauzme se za nju. Kimđi govori da se Anandi vraća sa njim u Devgarh. Premđi veli da pravi grešku.
Anandi dolazi i Kimđi joj govori da pođe sa njim. Premđi joj govori da ostane sa njim. Anandi izrazi želju da pođe sa roditeljima. Podsjeti Kimđija na svoje obećanje. Krenu. Premđi mu kaže da je odvede i neka ostane kod njih zauvijek. Svi su šokirani, Premđi odgurne Seđal. Nastavi da ako sada ode, više nisu ni u kakvoj vezi ni sa njom ni sa njima. Kimđi i Ratan su tužni, ali odlaze sa Anandi.
Najava: Anandi priča sa Đigarom preko video poziva, govori da su baš uživali za vrijeme praznika Diwali. Đigar se nada da će i ove godine isto. Baš tada luster u Đigarovoj sobi padne i Anandi vikne njegovo ime.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *