Mala nevesta 2 - 31. - Roditelji ostavljaju Anandi kod Premđija!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 31. epizoda – Roditelji ostavljaju Anandi kod Premđija!

By  | 

Kimđi pita Baa da ih pusti da idu, čeka ga posao. Ona upita da li i Anandi ide. Kimđi potvrdi. Premđi govori da su uradili oproštajnu ceremoniju, ali su odlučili da se Anandi vrati kada odraste. Ba veli da je svejedno, sad ili kasnije. Neka ostane par dana. Kimđi se složi. Seđal uvjerava Ratan da će Anandi tu biti lijepo. Anandi se nakon ubjeđivanja složi. Kimđi govori Baa da Anandi ne zna za vjenčanje, ne bi trebala ni saznati. Diwari to čuje i odmah kuje zli plan. Ratan i Kimđi odlaze, Anandi ih grli i plače. Zaustavlja ih i padne. Đigar se osjeća loše vidjevši je u tom stanju.
Anandi loše sanja i Seđal je uz nju, kao i Premđi. Čuvaju je dok zaspi. Ratan govori da Kalpeš nije spavao, nedostaje mu sestra.
Đigar vidi da Seđal i Premđi spavaju kod Anandi i ljut je. Ratan nazove Seđal.
Anandi odlazi da kupi slatkiš i sudari se sa ženom koja nosi Krišninu koljevku. Ana di je uhvati. Stara žena gleda ljutito u nju.
Narator govori da odvajanje djeteta u svom djetinjstvu od ljubavi i pažnje roditelja i dovođenje u neprijateljsko i nepoznato okruženje je besraman i kriminalan aspekt dječijeg vjenčanja.
Najava: Premđi pita Anandi da uzme blagoslov od Badi Baa. Anandi se sagne, ali je ona odgurne i Anandi padne. Svi su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *