Mala nevesta 2 - 26. epizoda - Anandi i Đigar obavljaju rituale!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 26. epizoda – Anandi i Đigar obavljaju rituale!

By  | 

Anandi stiže do Premđijeve kuće. Premđi govori Seđal da spremi sve za rituale dok on ode do Baa. Plače vidjevši u kakvom je stanju. Ratan sprema Anandi da izgleda kao mlada, stavlja joj i sindur i mangalsutru. Seđal budi Đigara da se spremi. Govori mu da je želja njegove bake da vidi njega i Anandi kao mladu i mladoženju.
Anandi i Đigar su obučeni kao mlada i mladoženja. Anandi potrči da pozdravi Baa i čvor nje i Đigara se odveže. Nastavljaju sa ritualima. Anandi ulazi u kuću zakoračivši u posudi sa crvenom bojom. Seđal i Ratan joj pomažu.
U sledećem ritualu, Đigar i Anandi bacaju cvijeće jedno na drugo. Prvo se zabavljaju, ali onda Đigar grubo baci i povrijedi je i ona počne plakati. Kimđi i Ratan su zabrinuti za Anandi. Sledeći ritual je traženje prstenja u mlijeku. Dok Đigar traži, on uštine Anandi. Nađe novčić i misli da je prsten. Svi ga ismijavaju. I u sledećen ritualu Đigar pobjedi i Diwari govori da će on biti glavni u tom braku.
Kimđi zamoli Premđija da prestanu sa ritualima, ostale će kad Anandi odraste. Odvešće je nazad za par dana. Baa pokloni ogrlicu Anandi. Premđi joj pokazuje njenu sobu, ona je srećna. Kimđi i Ratan su zabrinuti za Anandinu budućnost.
Narator govori da mnogo puta, čak i kada shvatimo grešku, ne možemo je više ispraviti. A dječije vjenčanja je tako velika greška.
Najava: Anandi mora držati svijeću koja se ne smije ugasiti. Ratan govori Kimđiju da je ona dijete, a ta kazna je velika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site