Mala nevesta 2- Đigaru se ne sviđa što će Anandi živjeti sa njima!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 11. epizoda – Đigaru se ne sviđa što će Anandi živjeti sa njima!

By  | 

Premđi umije Anandi vodom, veli da je uvijek tako nestašna. Anandi veli da je htjela pričati sa njim. On veli da će je majka ružiti što se isprljala. Ona ga grli i poljubi u obraz i pobjegne. Anandi misli kako ako ode kući, majka je neće pustiti, a hoće da se igra sa Dingli. Ode do nje da se igraju. Ali Dingli kuva sama jer joj se baka umorila nakon posla. Anandi se ponudi da zajedno spreme.
Đigar se igra sa bratom. Nikako mu se ne sviđa Anandi, a Premđi mu saopšti da će uskoro doći da živi sa njima. Đigar je nezadovoljan što zabrine Premđi-ja.
Anandi se vraća kući i Ratan je grdi. Spremi joj kutiju užine da odnese baki. Ali Anandi otvori i jede, kao i Dingri. Lila i Pavan se svađaju oko njegovog alkohola. On krene da je udari, ali Anandi i Dingri dođu, Pavan je šokiran.
Najava: Doktorica Šarda pita Kimđi-ja da li su se Anandi i Đigar zaista vjenčali prije 8 godina. Anandi pita Kimđi- ja šta znači “mala nevjesta”?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site