Mala nevesta 2 - 52. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 52. epizoda!

By  | 

Đigar dolazi i pomogne Anandi, zajedno će ući u ostavu. Pomogne joj da donese veliku posudu. Ratan se zahvali Đigaru.
Sledećeg dana, Ratan pakuje njihove torbe. Madi Ba govori Premđiju da ih nagovori da Anandi ostane. Anandi se igra sa Đigarom. Kimđi krene, zagrli Premđija i govori mu da je tu za njega. Ratan pozove Anandi. Premđi govori da nije dao dozvolu da Anandi ide. Ovo dvoje su šokirani. Premđi nastavi da će ostati sa rodbinom.
Kimđi ga pita šta to govori. Madi Ba podrži Premđija. Kimđi i Ratan govore da su ih izdali, izdali su njihovo prijateljstvo. Premđi govori da nije, ali ona je njihova boginja, sve je loše krenulo od kada je otišla. Kimđi mu prebaci da je sebičan. Ratan nastavi da su ih vjenčali, ali su mislili da Anandi ima pravo na život dok ne odraste, vjerovali su mu. Kimđi ostaje pri odluci da će Anandi doći tek kada navrši 18. godina. Madi Ba govori da je onda nisu trebali udati, sada je njihova snaha i oni tu ne mogu ništa. Anandi se igra sa Kanku dok Đigar sjedi i gleda ih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site