Mala nevesta,19.08.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,19.08.2013.

By  | 

1148740_321409878005000_473189788_nSekarovi brinu da ce zakasniti jer Siv jos uvek nije dosao.Mahi silazi I kaze da ne moze da prisustvuje funkciji jer je jeadn igrac povredjen.Menu je ljuta,ali je Dadu smiri.Mahi joj se izvinjava I odlazi.Siv ih zove I kaze im da dodju do kancelarije I da idu odatle.Svi odlaze.

 

U Haveli se odrzava puja.Pandit predlaze ime sa Bha,I kaze da bi bilo pogodno da ga da detetova Bua/tetka/.Sumi kaze da dete nema svoju tetku,I pita da li ime moze da da Kajljani.Pandit se slaze,ali K kaze da je tu odgovornost dala Anandi.Sanci nije srecna zbog toga.Anandi uzima bebu I stavlja u ljuljasku I pita sve da daju priliku Geni da da ime svojoj kcerci.Sanci srecno razmislja d ace A zbog ovih reci sigurno biti u nevolji.Ali svi se slazu sa Anandi.Gena daje ime svojoj bebi “Bhairavi”.Gena se zahvaljuje A I kaze joj da je oduvek zelela da da ime svojoj kcerci Bhairavi.B I V odlaze na neki posao.K im kaze da se vrate brzo za Sagai.Makhan donosi novi sherwani I penje se gore da odnese J.
Na autobuskoj stanici Ghanshyam dolazi da bi isao sa G I pita je da li J dolazi ili ne.G klimne glavom pokazujuci ne.Ghasham joj kaze da pozuri da bi uhvatili autobus.
U Haveli Makhan kaze Sumi da je svuda trazio J,ali ga nigde nema.Sumi panici misleci da je J otisao da odveze G.Sumi obavestava B o tome.B joj kaze da ne govori nikome o tome.On pokusava da pozove J,ali se on ne javlja.B kaze Sumi da informise samo K I A I da ce se uskoro I on vratiti kuci.Na autobuskoj stanici osoba informise G I Ghanshyam da je danas strajk i da autobus nece dolazitI.G je zabrinuta.J je u putu.
U Haveli A priprema Sanci za sagaai.A joj pokazuje “kamarbandh” I kaze joj da ga stavi jer je danas i porodicni ritual takodje.Sanci kaze da joj se to ne dopada.Kada A kaze da J voli “kamarbandh “/ukras koje zene u haveli nose oko struka/,Sanci pristaje.Nandu dolazi I daje komplimente Sanci.On kaze A da je zovu u holu.
Ghanshyam pokusava da zaustavi nekoga stopiranjem,ali ne uspeva.G je zabrinuta,misli da nece stici u pravo vreme I da nece moci da se prijavi.U to vreme staje kamion.Oni krecu,ali J stize.G je emotivna sto ga vidi.J daje Manuu medu koju mu je dala Sanci.G ga gleda sa suzama u ocima.
Gledacete//Sumi I K informisu A da J nije u Haveli I da je mozda otisao sa G.A je zabrinuta,zove Siva I pita gde se nalaze sada.Siv joj kaze da pogleda na vrata.Svi su zapanjeni sto vide Sekarove na ulazu.G place I kaze J da je mozda dosao zbog nekog nesporazuma.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site