Mala nevesta,23.08.2013 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,23.08.2013

By  | 

RetevjiSanci pita Nathua gde je porodica,on kaze das u svi kuci osim Mahija I Siva.Sanci je razocarana jer je danas Raksha Bandhan.Sanci ima prituzbe da bracu nije briga za nju I pita se sta sad da radi.Upravo tada Mahi I Siv je iznenadjuju I pitaju je da im stavi narukvice.Sanci shvata da je cela porodica ukljucujuci I Nathua ucestvovala u sali.S I Mahi pricaju das u zeleli da ova Raksha Bandhan bude posebna jer sledece godine za ovaj praznik ona nece biti tu.Mahi I Ira objasnjavaju koliko ce im nedostajati kad se uda I ode.Daddu ih podseca da je Raksha Bandhan,a ne Sancin bidaii.Nastavljaju sa ritualima.Sanci prvo vezuje narukvicu Sivu I A I oni joj zele srecu.Siv joj daje poklon ali ona kae da jedan poklon nije dovoljan I da zeli da vidi novac.Siv joj daje nesto novca,ona kaze da se nada d ace se sledece godine novac udvostruciti.

Sanci pocinje ritual za Mahija.Ona ga upozorava d ace morati da joj dao veoma dobar poklon inace mu nece vezati narukvicu.Mahi se zali S da ih Sanci pljacka na ovaj dan.Nakon zadirkivanja,Mahi joj poklanja sari.Sanci je ljuta,pita ga zasto joj je kupio glupi sari.Pita ga kako on ocekuje d ace ona nositi taj sari.Mahi I ostatak porodice su sokirani ovom reakcijom.Mahi joj se izvinjava,kaze da je mislio d ace ona nositi sari nakon braka.

PPioVI1

Alok onda primeti da je Daddu u dubokim mislima i pita ga o cemu se radi. Daddu mu kaze da je on mislio o predivnom odnosu  izmedju brata i sestre,gde bez obzira koliko su ljuti jedno na drugo,ovo je specijalni dan za njih..On zeli da ta ljubav i nevinost zauvek ostaje izmedju njih.Meenu onda vezuje narukvicu Aloku. Alok joj pokloni sari,govori joj da ako joj se ne dopada moze ga zameniti kao I Sanci.Sachi kaze da ce nositi sari koji joj je Mahi poklonio i onda gleda A reakciju,ona se smeje.Daddu kao i obicno jede slatkise Ira ga upozorava da to za njega nije dobro.Daddu pravi izgovor i uzme zalogaj slatkog.A videvsi narukvice  na rukama muskaraca  oseca se tuzno.Ona se izvinjava I odlazi u sobu.

U sobi A razgovora preko telefona sa Madanom Singom,Madnan Sing je informise da su dobili narukvicu koju je ona poslala I da ce cim se Sijam vrati sa puta oni mu staviti.A objasnjava da je  tuzna jer ne moze licno da veze narukvicu Sijamu.,ali joj Madan objasnjava da je Sijam morao da ode zbog vazne stvari,Varunovog prijema I da je zato propustio ovaj praznik.Ona tada prekida poziv S dolazi.Ona mu kaze da je oduvek zelela brata I da joj je Sijam ispunio tu zelju.Govori mu da je tuzna sto mu nije licno ona stavila narukvicu.Ona kaze da je Shiam otisao sa Varunom u vojnu skolu u Ajmer.S joj govori da Shiam nije u Ajmer on bi je odveo da ga vidi. S joj govori da bi trebala dag a pozove.A kaze d ace ga pozvati kasnije jer je mozda na Varunovom intervju.

F4nNMpW

Sledeceg jutra Jagi se budi u svojoj sobi kada Makhan donosi caj za njega. On govori J da je porodica zauzeta sa Bhairavi i to je razlog zasto je on  doneo caj za njega.Makhan obavestava J kako je kuca postala toliko puna zivota otkako su u njoj deca.On kaze da je prvo dosla radost sa Mannu a onda sa Bhairavi.J je u dubokim mislima.

U sledecoj sceni G pakuje knjige. Ona prima poziv od J I kaze mu da odlazi na svoj prvi dan kursa.J joj kaze da je prvi dan takodje vazan.On je pita da li je ona nervozna,jer se seca da je bila zabrinuta zato sto je kurs u drugom mestu.J pita za Mannu.G mu kaze da je morala da upozori Mannua njegovim imenom da bi popio mleko. J je pita sta Mannu radi.G mu kaze da mu je vezala narukvicu I da sada doruckuje.J pita ko je Manu vezao narukvicu,G mu objasnjava kako je dobila narukvicu iz Dzatlasara I da kao da mu je vezala Bhairavi/Scena kada Gena I G zajedno stavljaju narukvice deci/.J kaze da su bili u Dzatlasaru ,Bhairavi bi je licno dodirnula.G mu objasnjava da je kada se dobija narukvica od sestre velika stvar u zivotu.J je pita kakva je kuca u kojoj zivi.G kaze das u se naselili dobro,samo d ace joj biti potrebno da vreme da se privikne na lokalni jezik.G kaze da mora d aide.J joj kaze da se ne brine za nista I da e sve biti u redu.Nakon poziva J razmislja o necemu I zove nekoga.Scena se tu prekida.
2XsHDRcA je prijatno iznenadjena kada vidi nekoliko ljudi iz Dzatlasara na vratima koji donose poklone koje je K poslala.Sachi je pita za sta su te stvari.A objasnjava da se sutra slavi Kajli Teej I da je tada velika proslava u Haveli..Ona objasnjava kako porodica mora da se probudi u 4.30 do 5 i da jedu Sanjara.Sachi se zali zasto su A poslali sanjara kad ona vise nije cerka I snaja te kuce.A objasnjava da se Sanjara salje samo za cerku,a ne snaju i stoga ce iducce godine Shekarovi poslati sanjara za Sachi u Dzatlasar.Ira kaze da oni nikada nisu proslavili ovaj praznik i treba d aim ona objasni sta sve se radi za vreme praznika.Sachi onda izrazava svoju zelju da hoce da posti za J. Ona kaze da zeli da nauci sve rituale pre vencanja,tako da kada ode tamo ne izgleda kao ne znalica.A objasnjava Sanci da ce celog dana smeti da unese u organizam samo jednu casu vode I da treba da razmisli da li to zeli..Sachi insistira da ce ona to uciniti. Ira ubedjuje A da je sigurna da Saci to moze jer se promenila.A kaze d ace onda morati da posti od sada svake godine na taj praznik.Sanci kaze da ona daje ceo svoj zivot J I da onda jedan dan posta u godini I nije neka stvar.Dame su srecne.
Gledacete//J obavestava singove da nocas putuje da poseti G….to ostavlja Singove u soku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site