Malo dnevnog svetla – 21. epizoda

Malo dnevnog svetla - Bir kucuk Gun Isigi

Malo dnevnog svetla – 21. epizoda

By  | 


Malo dnevnog svetla – 21. epizoda

Firatova sestra govori Elif da je njen brat vara. Elif ostaje bez reči. Umran upita Elif šta se to zbilo, izgleda da je Firat napokon uvideo njeno pravo lice. Elif pada u očaj. Kada se Elif sastane sa Firatom, ona mu govori da radi šta hoće sa svojim životom, više je ne zanima. Jedino što sigurno hoće da je bude uz Guneš, koju će uzeti i sama otići s njom. Firat stane ispred nje i podseti je da je on osoba koja stoji pred njom. Elif mu daje minđušu i kaže da je to ostavio odmah pored kreveta koji je ostavio neuredan, a pritom doživljava i nervni slom tokom kojeg baca sve sa kreveta, vrišti da je nemoguće da je prevario. Međutim, na kraju ipak bira da veruje Firatu i govori mu da ga mnogo voli nakon što ga poljubi. Istina u vezi Firatovog pravog oca izlazi na videlo. Pod velikim je znakom pitanja da li je Firat pročitao pismo i saznao za to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site