Optužena - 6. epizoda - Reem odlazi sa Halidom na večeru

Libanonske serije

Optužena – 6. epizoda – Reem odlazi sa Halidom na večeru, kod njegovih roditelja!

By  | 

Optužena – 6. epizoda – Reem odlazi sa Halidom na večeru

6: Suha ugleda pismo koje joj je Hind ostavila. Reem ispituje Kemala da li je Halid saznao za nju i situaciju u kojoj je. On negira. Reem se raspituje za Halida, ko je on, da li ima porodicu. Kamil joj priča kako nema djece i kako se nikada nije ženio. Reem u hotelu čeka Halida koji dolazi i pita da je da sjednu i popiju nešto prije odlaska. Kamil veli da odvede Reem porodici, a ako bude bilo nekakvih problema, neka je odmah vrati nazad. Halid upita da li ima problema između nje i porodice. Reem veli da je stvar malo preuveličana, njena porodica je neće povrijediti. Kamil joj kaže da ga nazove na telefon bude li nešto trebalo. Reem je uporna da će uzeti taksi, a Halid veli da će ićiu zajedno autom, koje ih već čeka. Nakon što dođu, večeraće kod njegovih pa će tu prenoćiti, i sutrdan će je taksijem kući vratiti. Reem kupuje buket ruža njegovoj majci i odlaze na večeru. Srećna je, Halid veli da se Reem ne smije bez dobrog razloga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *