Optužena - Reem prati Ešrefa i vidi ga sa Ishanom

Libanonske serije

Optužena – 22. epizoda – Reem prati Ešrefa i vidi ga sa Ishanom!

By  | 

Optužena – Reem prati Ešrefa i vidi ga sa Ishanom

22: Ešref je očaran Reeminom ljepotom, ona mu se izvinjavay što ga je mučila da dođe, ali njemu je svejedno i misli kako je na odličnom putu da pridobije Reem. Nesvjestan stvarne istine. Reem mu se žali kako je nesrećna i kako joj treba neko poput njega da se opusti i pokaće joj put, jer su svi mrtvi koga je imala. Mislila je da može da Halidom da bude srećna, ali je odustala jer on nije pravi. Pokušava da uvjeri Ešrefa u svoje riječi kako bi izvukla informacije. On je pita ko joj je pomogao da dođe u Egipat. Ona spomene Zekija, Hind, Najive i ne zna ime glavne osobe. Ešref je promijenio izraz lica i Reem je sve to primjetila. On veli da mora ići, ona mu kaže da će joj nedostajati. On odlazi srećan, a Reem ga isprati. Ovaj odlazi da se vidi sa Ishanom, Reem ga prati i sve saznaje. Lyn je u svađi sa majkom, Lejlom. Ishan informiše Ešrefa kako je vidio Halida i Reem na ručku i ovaj shvata da ga je Halid lagao. Ibrahim i Welid saznaju da je Najibe jedna od Ishanovih saučesnika i odlaze do nje i priznaju da znaju se. 2 maskirana čovjeka dolaze kod Najibe i provaljuju joj u kuću i prislone joj pištolj na glavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *