Policija hapsi Reem i Suhu, May skače sa balkona!

Libanonske serije

Optužena 2 epizoda, Policija hapsi Reem i Suhu, May skače sa balkona!

By  | 

maxresdefaultPolicija hapsi Reem i Suhu, May skače sa balkona!

Nakon što Zek udari Reem izvine se njoj i ostalim devojkama i kaže da one ne znaju njihove običaje u Egiptu.Devojke potpisuju ugovor za rad na 3 godine. One misle da potpisuju ugovor za rad u fabrici.
Welid govori majci da je isplatljiv posao koji je Reem otišla da radi i da je šivenje tkanina svuda isto i da je 108. 000 odlična zarada.

Medhat sutra ima zabavu u čast dolaska devojaka. Reem priča sa Hind dok piju čaj. Reem joj kaže da je poput svoje majke i da može osetiti opasnost, a da sada oseća da je pala u rukama opasnih bandita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi su zabrinuti jer se devojke još uvek nisu javile svojim porodicama.Reem zove majku, govori joj da je za sada sve u redu i da ne brine.Halidovi roditelji su opet zajedno nakon toliko vremena.

Zaki i Hind su prevaranti koji su doveli May, Suhu i Reem da bi na njima zaradjivali novac. Hind kaže Zekiju kako je uzela robu iz njihovih torbi i ostavila je u sobu. Srećni su jer očekuju od gostiju mnogo novca i tokom zabave će njih tri poslati da zabavljaju goste. Reem silazi na zabavi i pita Hind da li je organizator zabave prisutan na zabavi, ona joj kaže da jeste i da trenutno razgovara telefonom. May je ostala u sobi jer je bolesna. Svi su ustali i plešu, Hind zove i Reem da pleše, ali ona odbija.
Policija dolazi i prekida zabavu.Hind uzima Reem i Suhu za ruke i beži.Policija ipak hapsi Reem i Suhu. May skače sa balkona.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *