Optužena - 7. epizoda - Reem saznaje da joj je majka mrtva

Libanonske serije

Optužena – 7. epizoda – Reem saznaje da joj je majka mrtva!

By  | 

Optužena – 7. epizoda – Reem saznaje da joj je majka mrtva

7: Reem ode u sobu da razgovara sa Halidovom sestrom. Zaključe da su dosta slične. Nakon dugog razgovora, Reem ode da bi Halidova sestra spavala. Halid priča sa roditeljima i napominje da je Kamil jako zainteresovan za Reem, nije ga do sada vidio takovg. Halidova majka takođe hvali Reem. Halid im otkriva da Reem ima problema sa porodicom. Ešref ima noćnu moru, da je vezan za ringišpil i da se davi, a djeca ga dozivaju. Zove Lejlu i pita je da pazi na djecu. Reem se zahvaljuje, Halid uzima njen broj telefona. Ona se i njemu zahvali. Krene taksijem kući. Čim dođe, otrči Raniji u zagrljaj. Međutim ona je odgurne. Izjavi da je mrzi. Reem traži majku, ali ne može je naći. Saznaje da je u stvari mrtva, odlazi joj na grob i isplače se. A brat želi da je ubije. Suhi trpi razna dobacivanja dok ide ulicom. Halid obavještava Kamila da je odveo Reem kući. Reem odlazi do radnje, Welidu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *