Mehndi Hai Rachne Waali - 12. epizoda - Palavi isplati kiriju Jagdišu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 12. epizoda – Palavi isplati kiriju Jagdišu!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 12. epizoda – Palavi isplati kiriju Jagdišu!

Palavi uspešno završi porudžbinu za starački dom, spremila je svu hranu. Pojave se članovi porodice Dešmuk koji je pitaju šta će joj kutija sa obrocima, a istovremeno i Savitri koja je došla da pita da li je hrana gotova? Ispriča Dešmukovima kako je Palavi naišla kao blagoslov da joj pomogne oko hrane za ašram, obzirom da je prva osoba (ili firma) zadužena za ketering ostavila na cedilu, u poslednjem trenutku. Palavi je prihvatila porudžbinu i završila sve na vreme. Dešmukovima je drago čuvši to. Šarda veli da joj je Palavi trebala reći, ostala bi da joj pomogne oko hrane. Palavi odgovori da posao nije bio toliko pozamašan pa da je još muči, obavila je to sama. Potom otkrije Savitri da je ostatak već složila u auto.
Palavi i Savitri se potom upute u ašram. Veče je, svi su već pristigli, a tu je i Ragav koji je došao da proveri kako teku pripreme. Savitri saopšti Palavi da će prvo morati da pita gospodina (Ragava zapravo) da li želi da je upozna ili ne. Palavi čuje da iza nje neko razgovara sa gdinom Rama Svamijem (Ragav) i reši da mu se lično zahvali što joj je omogućio tu porudžbinu. Približi mu se iza leđa i oslovi ga, ali ga ne prepoznaje nakon što je Ragava neko gađao bojom i obojio mu lice. Palavi mu se zahvali što joj je pružio šansu da pomogne. Ragav ode da se umije, ali sada zna da je ona dotična devojka koja je pomogla. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site