Mehndi Hai Rachne Waali - 13. epizoda - Ragav je optužen da je iskoristio Anđeli!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 13. epizoda – Ragav je optužen da je iskoristio Anđeli!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 13. epizoda – Ragav je optužen da je iskoristio Anđeli!

Palavi je došla kod Ragava kući da mu vrati novac. Odmah je izbaci iz takta kada počne da joj se obraća na telugu, tako da ništa ne razume. Ragav je neobično ljubazan prema njoj, Palavi je prilično iznenađena i pita se šta nije u redu s njim. Ona mu u žurbi preda pogrešnu kovertu. Nakon što se ispravi i da mu pravu kovertu, kaže mu da obavezno izbroji novac, cela suma je na broju. Konstatuje da je bolje da krene dok Ragav ne podivlja, pošto danas definitivno nešto nije u redu s njim, previše je fin. 😀 Ragava nazove Farhad da smesta dođe kući kod njegove majke.
Suločana je iznervirana što je Jagdiš uzeo novac za kiriju od Palavi. Siroti Milind ispašta, kao i uvek.
Ragava dočeka iznenađenje – Đaja (njegova majka) i Kirti su obučene i spremne da pođu na svečanost gde će Ragavu biti uručena nagrada za preduzetnika godine. On je emotivan, sagne se da uzme blagoslov od svoje majke. Tu se pojave silni novinari, reporteri i svi mediji koji optuže Ragava da se poigrao sa jednom devojkom (Anđeli) a potom pokušao da je otera iz grada. Ragav dobije napad panike, viče na Farhada da uvede njegovu majku unutra. Nakon što se novinari sjate oko nje i počnu da joj postavljaju užasna pitanja, Đaja se onesvesti i povredi glavu. Palavi preko vesti sazna šta se dešava, međutim zbog svog dosadašnjeg iskustva sa njim, misli da je Ragav kriv. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site