Mehndi Hai Rachne Waali - 13. epizoda - Ragav je optužen da je iskoristio Anđeli!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 13. epizoda – Ragav je optužen da je iskoristio Anđeli!

By  | 

Đaja je hospitalizovana. Ragav je van sebe od brige u bolnici, zajedno sa Kirti. Pričaju sa doktorom koji im otkrije da je njihova majka imala napad panike, kao i njenu dijagnozu.
Đaja ne želi da vidi Ragava pošto je uverena da se poigrao sa Anđeli. Ma, ne želi ni u toj bolnici da ostane ako se on pobrinuo za sve troškove. Kirti moli Ragava da ode, dovoljno je nasekirao njihovu majku. Ragav to teška srca čini.
Dešmukovi prate vesti o Ragavu. Nakon što se Amruta izjasni da je na Ragavovoj strani, Palavi veli da je on opasan čovek. Amruta je vređa, zbog čega Šarda traži od nje da se izvini. Suločana odbrani Amrutu i tako dolazi do svađe između nje i Šarde. Mansi smiruje Palavi kojoj je sinula neka ideja.
Farhad donosi Ragavu izveštaj iz kog je ustanovljeno da su mu u hranu promešane tablete za spavanje. Tu su i fotografije na kojima Anđeli ulazi u Jagdiševu medijsku kuću, ali i slika na kojoj su se Palavi i Anđeli srele na ulazu unutra i pričaju. Ragav pomisli da je i ona (Palavi) umešana u taj plan. Verovatno je to uradila da mu napakosti. Ljut je što je umešala njegovu majku u sve to i odlučan da je uništi po svaku cenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Ragav kidnapuje Palavi.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site