Mehndi Hai Rachne Waali – 133. epizoda - Palavi se zaljubila u Ragava?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 133. epizoda – Palavi se zaljubila u Ragava?

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 133. epizoda – Palavi se zaljubila u Ragava?

Mandar se raspituje za Palavi. Obaveste ga da je jedna Palavi upravo platila račun i otišla, da se trenutno nalazi na petom spratu. Dok skuplja fascikle koje su joj ispale, Palavi neko dotakne po ramenu i ispostavi se da je to Mandarov drug koji traži uplatu za prevoz do Hiderabada (pošto je Mandar samo nestao nakon što je odbacio Palavi, a ona mu nije videla lica). On potom povuče Mandara odatle (i dalje ga Palavi ne vidi) i kaže mu da prestane da prati svaku Palavi, ta žena je udata.
U kući Dešmukovih, Milind saopšti Suločani i Mansi da će Viđej sada snositi sve njihove troškove jer su odlučile ostati u njegovom delu kuće. On i Amruta će se zabaviti kada se Ragav oporavi. Vedant izvuče Sanija iz zatvora uz pomoć kaucije. Palavi odlazi u sobu i presrećna je kada vidi da se Ragav budi. Doktor obavesti Palavi da se čini da Ragav ima delimičnu amneziju, seća se svega sem nje. Ragav krišom zamoli lekara da još malo nastave tu farsu gubitka pamćenja da zadirkuje Palavi, ali ona čuje njihov razgovor i ljuta je na njega.
Amruta i Farhad se sastanu na parkingu.
Pobesnela Palavi ispriča Krišni za Ragavovu šalu i da se toliko uplašila da je se nikada više neće setiti. Krišna veli da se konačno zaljubila u Ragava… Kako bi drugo nazvala svoju brigu? Savetuje je da izrazi svoju ljubav Ragavu.
U sledećoj: Palavi odlazi da prizna Ragavu svoja osećanja. Ragav joj se izvini, nije želeo da je povredi. Palavi odgovori da je sve oko nje bolje otkako su se upoznali.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno