Mehndi Hai Rachne Waali - 17. epizoda - Palavi je uhapšena?!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 17. epizoda – Palavi je uhapšena?!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 17. epizoda – Palavi je uhapšena?!

Šarda se ljuti na Palavi što je otišla u bolnicu zbog previjanja rana, ali je takođe dala i krv. Viđej je uverava da je u redu. Šarda potom govori Palavi da se presvuče dok joj spremi hranu. Suločana u sebi prokomentariše da bi Palavi iskreno rekla i Šardi i Viđeju u kakvoj je opasnosti radnja da je stvarno tako dobra i plemenita. Palavi nazove neka medijska kuća. Videli su je kako daje krv, a takođe znaju i koliko se Dešmukovi zalažu za poslovanje tradicionalnim sarijima, pa su hteli da je intervjuišu. Palavi otkrije Viđeju da je rekla da neće davati intervju bez njega. Sutra ujutru dolaze.
Ragav deli slatkiše u bolnici. Zamoli doktora da vidi njegovu majku. Kirti ga odbije i kaže mu da ih više ostavi na miru, u kakvoj god da se trenutno situaciji nalaze.
Novinarka stiže kod Dešmukovih. Pita Viđeja kako je započeo njegov posao sa tradicionalnim sarijima u fokusu. Viđej izjavi da je tlo njegove radnje jako plodno za njega. Palavi iz nekog razloga nije svejedno, uporno se priseća Ragavove pretnje da će joj svaki božiji dan napakostiti.
Farhad pita Ragava, koji gleda Palavin intervju na TV-u, da pojede nešto. Ragav je odlučan da kazni Palavi i istera je iz grada.
Palavi ode u posetu Savitri i tom prilikom saznaje da je nedelju dana na odmoru. Ispred Palavi se zaustavi neki automobil. Vozač tog automobila joj da neki novac koji je navodno ušteđevina za venčanje njegove ćerke, da to kobajagi čuva. Brzo se odveze odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site