Mehndi Hai Rachne Waali – 182. epizoda - Ragav je i dalje ljut na Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 182. epizoda – Ragav je i dalje ljut na Palavi!

By  | 

Ragav je i dalje ljut na Palavi!
Đaja i Ragav se pozdrave sa Dešmukovima. Šarda i Đaja se lepo ispričaju pred odlazak. Šarda se na kraju pozdravi sa Palavi i teši je da će sve biti bolje.
Sani skroz opušten izađe iz kupatila. Dočeka ga pomalo nervozna Kirti koja pita gde se toliko zadržao. Sani veli, da je imao kadu poput njene u svojoj kući, ne bi izašao nedeljama iz nje. Kirti ga moli da se ne opušta previše jer će morati da se vrate u njegov stan. Sani joj saopšti da je svoj stan prepustio nekom prijatelju jer je njegovim roditeljima bio potreban, tako da moraju da ostanu u vili Raovih nekoliko meseci.
Ragav odlazi u svoj kućni bar i zatekne sve prazno, pa pita nekog radnika o tome. Ovaj mu kaže da je Palavi sve pobacala. Dođe Palavi koja mu govori da ne može da pije jer su dočekali Ganpatija u kući, praznici su u toku.
Sani uđe u Ragavov kabinet, namerava da pronađe onu svesku sa podacima. Ragav vidi da u njegovom kabinetu gori svetlo i odlazi da proveri pošto zna da je Farhad već otišao. Po ulasku u svoj kabinet zatekne razbacane fascikle i dokumenta i pomisli da je neko bio tu. Zaključa kabinet na izlasku. Sani je ostao unutra i razmišlja da nekako mora da pronađe onu svesku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno