Mentalist od 38 do 40 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 38 do 40 epizode

By  | 

Mentalist od 38 do 40 epizode

38 epizoda,Crvena haringa

Patrick i CBI istražuju ubistvo jednog šefa kuhinje koji je u nadolazećem takmičenju imao najbolje izglede za uspeh.Takmičenje se odvija u Napa Valleyu. Jeffery Barge odjednom se pred žirijem srušio mrtav. Jane proba jelo ubijenog kuvara i oseti da je preslano. Proverom žrtvinog jezika zaključi da je Barge bio otrovan. Svi kuhari na takmičenju postaju osumnjičeni, a Jane uskoro saznaje da su njihovi privatni životi povezani.Među osumnjičenicima je njegova supruga i ambiciozna asistentkinja…

39 Epizoda,Šifra: crveno

CBI istražuje smrt doktorice Alicije Seberg koja je radila na razvoju biološkog oružja. Ona zna da joj je preostalo svega nekoliko sati života pa zove Jane da pronađe njenog ubicu. Jane i Lisbon stižu u vladino postrojenje i tamo susreću Deana Harkena, koji istražuje slučaj u ime kalifornijskog odela za bolesti. Iako im Dean daje do znanja da nisu potrebni, Lisbon i Jane pokušavaju dobiti što više informacija od doktorke Seber pre nego što je virus ubije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


40 Epizoda,Crvena kutija

Lisbon je nervozna jer u agenciju stiže nova šefica, Molly Hightower. Nešto kasnije s Jane kreće istražiti ubistvo britanskog profesora Jamesa Smithsona, koji je pripremao decu imućnih roditelja za prijemne ispite na koledžu. Frank Bandino, bivši policajac, a sada visoko pozicionirani rezidencijalni zaštitar, obaveštava Rigsbyja kako je profesor podlegao od rane na glavi. Na mestu ubistva nema znakova borbe niti pljačke, a nije pronađen ni pištolj kojim je počinjeno ubistvo. I dok Bandino informiše istražitelje o vremenu ubistva, žrtva otvara oči.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *