Mentalist od 86 do 89 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 86 do 89 epizode

By  | 

Mentalist od 86 do 89 epizode
86 epizoda
Jane ponovno sretne svog suparnika, Breta Stilesa ,harizmatičnog vođu „Vizualizea“, nakon što je ubijen aktivist koji se borio protiv sekti. Dokazi upućuju na Stilesa i slučaj se čini kristalno jasan pa Jane počinje sumnjati da stari protivnik nešto taji.

87 Epizoda
Jane pristane pomoći FBI agentkinji Darcy oko istrage ubistva iako sumnja da ona ima skriveni motiv, tj. da želi iz njega izvući informacije o Redu Johnu. Isprva se slučaj čini jednostavnim za rešavanje- telo žene pronađeno je na livadi, a psihički nestabilan veteran rata budi se kraj nje sav u krvi. U međuvremenu, ostatak CBI tima istražuje smrt mlade žene, ubijene nakon susreta s muškarcem kojeg je upoznala preko chat servisa.

88 Epizoda
CBI istražuje ubistvo bogatog prodavača koji je ubijen iako je bolovao od smrtonosnog oblika raka. Jane je zbunjen pitanjem ko bi mogao ubiti osobu koja ima još svega nekoliko nedelja života. Sumnjivih za ubitvo ima mnogo– od otuđenog sina ovisnika, pa do lekara, svi imaju dobar razlog zbog kojeg su želeli videti prodavača mrtvog.

89 Epizoda
Poker čip pronađen u džepu mrtve osobe vodi CBI tim u kasino usred kalifornijske pustinje. Tamo se Jane ponovno susretne s Jackom Hellionom, mađioničarom s kojim je radio i odlazio na turneje kao mentalist, pre nego je počeo raditi za policiju. I dok Lisbon i tim pokušavaju ući u trag ubici, Jane saznaje šokantnu Hellionovu tajnu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno