Milost 7 i 8 epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 7 i 8 epizoda

By  | 

MilostMilost 7 i 8 epizoda
7 epizoda
Narin i Firat u tajnosti odlaze  na put u Jaslihan. To im je prilika da nakon dugo vremena budu zajedno, ali ipak  završe u velikim problemima. Način na koji je Atif ušao u Narinin život sve će iznenaditi. Firata to počinje zabrinjavati.
Sermet se devojkama planira približiti uz pomoć Džana, kojeg pozove na poslovni obed.

Kad joj Džan kaže da su pozvani na obed, Deniz se jako uzbudi, što njega dodatno uznemiri. Detektivka Ajhan predstavi se Umuhan kao krojačica te počne svakodnevno dolaziti u prodavnicu po materijal. Umuhan toj „krojačici“, koja joj ubrzo postaje prijateljica, odaje vrlo važnu porodicnu  tajnu, koja će promeniti razvoj događaja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U prizorima iz prošlosti Mehmet kojem krojač Ihsan kaže kako želi sašiti haljinu za Šadije, ali  iza svega se kriju mračne namere. Mehmet je neodlučan. Mlada Narin nakon povratka u Istanbul ponovno doživi veliku ljubav s Firatom.

8 epizoda

Narin i Firat odlaze u Jaslihan. Za dvoje starih ljubavnika to je prilika da se opet zbliže, ali Sermet je loše reagovao na to te odmah dolazi za njima u Jaslihan izravnati račune s Firatom. Aliju, koji se jako boji da bi se kućni red mogao narušiti, na um padne sjajna ideja.

Narin posećuje sve stare znance, Erdogana i ujnu, doživi emotivne trenutke i dođe do zanimljivih saznanja. Sema i ujna vrlo se iznenade kad ugledaju Narin u otmenom izdanju.

Deniz je sigurna da su Narin i Firat negde zajedno, a zbog Džanove brbljivosti nije poverovala u Atifovu laž da je s Narin.
U prizorima iz prošlosti Redžep i Uma su u problemima zbog ljubavi koja se među njima iznova rasplamsala. Svašta će još doživeti zbog te veze koja ih je dovela na sam rub. I dok ljubav između Firata i Narin odoleva Nedžatijevim prekorima, Šadije odlazi na sastanak. Ovaj nevini odlazak u bioskop započeo je veselo, ali vrlo će loše završiti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *