Milost - 20. i 21. epizoda

Milost

Milost – 20. i 21. epizoda

By  | 

Milost - 20. i 21. epizodaMilost – 20. i 21. epizoda

20. epizoda

Irmak u hotelu kuje planove ne bi li se osvetila Firatu i Narin. Deniz oseća veliko razočaranje zbog svog otkrića te se bori između osećaja ljubavi i prevare koju je doživela od Narin.

Šadijina sudbina počinje poprimati oblik velikih laži i zavere kako bi se treća strana osvetila Firatu i razdvojila ga od Narin.

21. epizoda

Narin je uznemirena zbog Firatova priznanja u vezi s njihovom prošlosti. Irmak izbliza promatra sve što se događa. Irmak zajedno sa Sinanom kuje planove na mestu gde se skriva od svih, međutim neočekivana osoba koja dolazi i kuca na vrata pomrsiće joj račune. Sermet ima iracionalan plan koji će pomoći Zaferu da vidi Šadije u zatvoru. U Sermetovoj kući nastaje uzbuđenje i strka zbog Galine koja kreće u školu, međutim ona je odlučna da ne želi ići. Sermeta jako razveseli Deniz koja mu uskače u pomoć oko Galine. Dan koji je za Sermeta počeo lepo imaće iznenađujući obrat. Redžep se počinje ponašati loše prema supruzi misleći da je njegova ljubav prema njoj uzrok stanja u kojem se nalazi Šadije. Oseća se napetost u Firatovoj i Narininoj vezi zbog tajne iz prošlosti koja je otkrivena. Njihovu vezu dodatno će zakomplikovati tajanstveni poziv koji dobija Narin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *